Wie en wat is bedlin?

bedlin beddengoed webshop is gestart om op een moderne manier (het populaire e-commerce) ons cliënteel uit te breiden. bedlin heeft al meer dan 25 jaar ervaring in België en omstreken. We weten wat onze klanten willen, en dat geeft hun het vertrouwen.
 

Waarom bedlin? Nergens zó goedkoop!

We werken al jaren samen met dezelfde leveranciers waardoor we mooie kortingen krijgen, kortingen die we met jullie willen delen. We hebben ondertussen al heel wat productkennis, en weten wat goed is. bedlin.eu probeerd steeds de beste kwaliteit aan de laagste prijs voor te leggen. We proberen ons assortiment zo groot mogelijk te houden zonder te moeten onderdoen aan de prijs-kwaliteits verhouding.


Bedrijfsinformatie

Naam onderneming: bedlin
Website: www.bedlin.eu

Vestigings-adres: 

Aalstersesteenweg 275 BUS C
9400 Ninove
België

Telefoonnummer: +32474183344
Btw-identificatienummer: BE0535669236

Bereikbaarheid: 
Enkel op afspraak.


Veilig online winkelen...

De betalingen die u verricht op bedlin.eu zijn volledig versleuteld en beveiligd. bedlin maakt gebruik van het betaalsysteem CCV  (www.ccv.nl). In de betalingsomgeving van CCV worden al uw klant- en betalingsgegevens met een SHA1 versleuteling beveiligd. Deze gegevens kunnen niet worden bekeken, opgespoord of gebruikt door derden.
 

De ccv betalingsomgeving is PCI DSS compliant en bekroond door Visa en MasterCard, die de strengste controle van de bewaarde, bewerkte en verzonden financiële gegevens eisen. In deze betalingsomgeving kunt u veilig een transactie doen bij uw eigen bank. De financiële gegevens worden alleen uitgewisseld tussen Ogone en de verschillende financiële instellingen. Deze betaalomgeving bevindt zich in een beveiligde zone, welke u op verschillende manieren kunt herkennen.  Het adres moet beginnen met https en bevat "secure.bedlin.eu", evenals een gesloten hangslot of een sleutel onderaan op uw browserscherm.  


Aanbiedingen!

Afhankelijk van wat onze leveranciers voorleggen kunnen er vaak REUZE aanbiedingen komen met DOLLE PRIJZEN. U kan dit in de gaten houden door aan te melden op onze nieuwsbrief.
 
Geniet van:
  • Speciale aanbiedingen

  • Exclusieve acties van bedlin

  • Actuele trends

  • Extra kortingen door coupon codes


Aanmelden voor nieuwsbrief:
Om een nieuwsbrief te kunnen ontvangen, hoeft u enkel uw email op de home pagina helemaal onderaan in te vullen.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op